Бизнесмен: Санкциите не са срещу Русия като държава, а срещу руското правителство

2
53
Флаг на Русия
Снимка: Pixabay

Руски олигарси биват преследвани от Европа и целия свят. Конфискуват се имоти, домове, всяко движимо и недвижимо имущество. Дори обикновените руснаци биват подложени на натиск заради случващото се в Украйна.

Темата коментира пред „NOVA“ бизнесменът Виктор Бакуревич. Той е собственик на една от най-известните у нас верига за руски храни и от години живее във Варна.

Бакуревич е на мнение, че санкциите, наложени от ЕС и САЩ, не са насочени толкова срещу Русия като държава. Техен адресат е по-скоро руското правителство

Без съмнение провежданата към момента политика на управление от кабинета на Владимир Путин е повече от престъпна. За да бъде тя спряна, „санкциите дори не са достатъчни“, смята бизнесменът. Според него трябва да се сложи край на войната по един или друг начин, за да се приключи с избиването на десетки хора всеки ден.

Виктор Бакуревич сподели, че засега бизнесът му не е повлиян от напрегнатата ситуация в Европа. Трудности се срещат по отношение на логистиката, но на този етап все още има коридори, по които доставките да бъдат реализирани, казва той.

Абониране
Известие от
guest

2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Винкел
Винкел
2 години по-рано

Защото ние нямаме мозък да мислим за себе си, имаме нужда от бизнесмени, „експерти“, „звезди“ и всякаква друга помия да ни каже кое какво е.

Бесен
Бесен
2 години по-рано

Хей Виктор, ти си поредната болшевишка сволоч, която се опитва да прокарва политиката на САЩ И ЕС. Заври си мъдростите някъде; на никой не му дреме какво казваш.