Във видео срещу ЛГБТ общността: Пазете децата от разврат!

0
180
Видео против ЛГБТ
Видео против ЛГБТ. Снимка: Кадър от клипа

Видео, което е против ЛГБТ общността, се разпространява в социалните мрежи и интернет. Авторът му е неизвестен, а кадрите са събрани от различни събития, насочени срещу гейовете, лесбийките, бисексуалните, трансджендърите и други подобни.

Клипът е насочен срещу движението ЛГБТ и ги определя като вреда. Той е озаглавен „Не искам гей парад в моя град!“. В него се акцентира върху кадри, на които се носят плакати с надписи „Внимание ЛГБТ опасност“, виждат се неизвестни лица, които пишат със спрей „Stop LGBT virus“ и се демонстрира противопоставяне на организирането на гей парад в София. Призовава се да се пазят децата от разврат и се изтъква, че секс с дете е педофили, а не просто любов.

Все повече българи и въобще хора по света смятат, че ЛГБТ нанасят вреда и деморализират обществата. Те са на мнение, че агресивно налагат различията си и по никакъв начин не са дискриминирани, а именно те налагат форма на дискриминация върху тези, които не приемат техните различия и не искат да бъдат като тях. И подчертават, че това е културна война, която не трябва да се изгуби, защото в противен случай цената ще бъде платена от децата ни. И тази цена ще бъде изключително жестока.

Заради маларията в Бургас: Държавата обмисляла да пресуши езерата Вая и Мандра

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments