Несебър ще ухажва над 180 немски, австрийски и швейцарски туроператори на тридневен форум

0
891
Слънчев бряг
Слънчев бряг. Снимка: Искра.бг

Над 180 представители на туристическия бранш от Германия, Австрия и Швейцария ще участват във форум „Изживей България“ (Erlebe Bulgarien), който започва днес в курорта „Слънчев бряг“. Събитието е организирано от Министерството на туризма в сътрудничество с „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД и Асоциацията на инкаминг агенциите в България (AIA). Целта на форума е да популяризира България като туристическа дестинация сред тези три страни, които са важни пазари за българския туризъм.

В организацията на събитието участва и fvw|TravelTalk, водеща медия за туризъм в Германия, която е ключов медиен партньор на Министерството на туризма. С помощта на медията, участниците ще се запознаят с предимствата на Българското Черноморие, включително възможностите за отдих, културно-историческо наследство, СПА и уелнес, спортове и местна кухня.

Форумът включва множество срещи, специализирана конференция на 6 юни в „Сол Несебър Ризорт“, уъркшопи за туристически агенции и обиколки на Южното Черноморие. Събитието е част от маркетинговата стратегия на Министерството на туризма за утвърждаване на България като предпочитана дестинация за летен туризъм в Европа. Министерството вярва, че съвместните усилия на държавния и частния сектор ще помогнат за привличане на повече туристи към Българското Черноморие.

В България има чудесни условия за къмпингуване, които по нищо не отстъпват на европейските стандарти

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments