Българският футболен съюз утвърждава нови правила за сезон 2024/2025

1
200
Футбол
Футбол. Снимка: БФС

На 11 юни от 11:00 часа в Национална футболна база „Бояна“ ще се проведе редовно заседание на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз /БФС/. Основни точки в дневния ред включват утвърждаването на нормативните документи за предстоящия спортно-състезателен сезон 2024/2025. Сред тези документи са Наредбата за първенствата и турнирите, както и Дисциплинарният правилник.

Заседанието е от съществено значение за бъдещето на българския футбол, тъй като ще определя правилата и регламентите, по които ще се ръководят състезанията и турнирите през следващия сезон. Очаква се на срещата да бъдат взети важни решения, които ще засегнат както професионалните клубове, така и аматьорските лиги.

След края на заседанието в 14:30 часа ще се проведе пресконференция в Амфитеатралната зала на Национална футболна база „Бояна“. На нея представители на медиите ще имат възможност да получат подробна информация за взетите решения и да зададат своите въпроси към членовете на Изпълнителния комитет на БФС.

Пресконференцията ще предостави възможност за по-широко обсъждане на промените и нововъведенията в регламентите за следващия сезон, като същевременно ще даде на медиите и обществеността по-ясна представа за посоката, в която се развива българският футбол.

Българският футболен съюз се включва в кампанията „Race to Zero“ и УЕФА

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments