Агресия на пътя: Водачка хвърли кенче по друга кола на АМ „Струма“, а след това счупи и огледалото й

0
484
Полицейски патрулен автомобил, полиция, катастрофа
Полицейски патрулен автомобил, полиция. Снимка: Искра.бг, Архив

Пернишки полицаи изясняват агресия на пътя на АМ „Струма“. Всичко е започнало около 19:00 часа снощи. 54-годишен столичанин е обяснил, че е управлявал лек автомобил „БМВ“ по автомагистралата от София към Перник, когато в района Големо Бучино е бил застигнат от пернишко „Ауди“, от което шофьорът хвърлил кенче с безалкохолно по неговия автомобил.

Колите продължили и на пътен възел „Даскалово“ спрели в аварийната лента за изясняване на причините за станалото. Тогава водачката на „Ауди“-то с твърд предмет счупила странично огледало на „БМВ“-то и се оттеглила посока кв. „Църква“.

След подаден сигнал от потърпевшия и предприети оперативно-издирвателни действия е установена и задържана 20-годишна перничанка, която е била зад волана на лекия автомобил „Ауди“. Тя е била арестувана за срок до 24 часа с полицейска заповед и е образувано бързо производство по чл. 325, ал. 1 и 216, ал. 1 от Наказателния кодекс. Причините за случилото се са в процес на установяване. Действията по разследването продължават.

Главчев обеща: Ремонтът на пътя Ботевград-Мездра ще бъде приключен до края на годината, при забавяне – ще има санкции

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments