За децата на Габрово: Ученици и строителни фирми обновяват Кукления театър

0
170
Ремонт на Кукления театър в Габрово
Ремонт на Кукления театър в Габрово. Снимка: България в 60 минути

През лятната ваканция децата от Строителния техникум в Габрово показаха, че освен бъдещи професионалисти, те са и отговорни и ангажирани граждани. Бъдещите строители напълно безвъзмездно ремонтират камерната зала на Кукления театър в града, с което значително подобряват условията за малките зрители.

С проектирането на ремонта, също благотворително, помагат специалистите от Камарата на строителите. Те предоставят своя опит и знания, за да осигурят, че ремонтните дейности ще бъдат изпълнени по най-високите стандарти.

Голяма строителна фирма се включва в благотворителната инициатива, като дарява необходимите материали за ремонта. Това е отличен пример за сътрудничество между образователни институции и бизнеса в името на общото благо.

Скоро малките зрители на Габрово ще имат възможността да гледат куклени представления в напълно обновена зала. Това не само ще подобри качеството на зрителското изживяване, но и ще създаде по-комфортна и приятна среда за културни мероприятия.

Тази инициатива е вдъхновяващ пример за социална ангажираност и доброволчество. Тя показва, че могат да постигнат значими резултати за общото благо. Децата от Строителния техникум в Габрово, техните ментори от Камарата на строителите и подкрепящите фирми заслужават поздравления за своя труд и отдаденост.

Най-важното от света през изминалата седмица: Орбан посети Киев и Москва, избори във Франция и Великобритания

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments