От ОДМВР-Монтана с подробности за тежката катастрофа на пътя Долни Цибър и Козлодуй

0
595
Полицейски патрулен автомобил, полиция, катастрофа
Полицейски патрулен автомобил, полиция. Снимка: Искра.бг, Архив

Водач на товарен автомобил е пострадал тежко след катастрофа между три автомобила на път II-11 между ломското село Долни Цибър и Козлодуй, съобщиха от ОДМВР-Монтана.

Сигналът за инцидента е постъпил в РУ-Лом около 10:20 часа на 4 юли. На място е изпратен екип на РУ-Лом, който е установил, че при км 70 възникнало произшествие между два товарни автомобила и лек автомобил. В хода на проверката е изяснено, че товарен автомобил, управляван от 20-годишен ломски жител, на прав участък от пътя не е оставил достатъчно разстояние от движещия се пред него друг товарен автомобил и го е блъснал отзад, вследствие на което се завъртял на пътното платно и е бил ударен от насрещно идващ лек автомобил.

В резултат на сблъсъка са били нанесени значителни материални щети по трите автомобила, а 20-годишният водач е с причинена телесна повреда. Пострадалият е транспортиран в УМБАЛ „Света Анна“ в София, с опасност за живота. Направените проби за употреба на алкохол на другите двама водачи са отрицателни. По случая е извършен оглед и образувано досъдебно производство в РУ-Лом.

Евгений Кънев: Дали решението на Макрон за предсрочни избори не е бил „Камерън момент“?

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments