Подходът „Мога сама“ на фондация „Emprove“ ще бъде представен днес в Библиотеката в Бургас

Събитието е при вход свободен

0
113
Представителки на фондация "Emprove"
Представителки на фондация "Emprove". Снимка: Архив

Фондация „Emprove“ ще представи подхода „Мога сама“ тази вечер от 19:00 часа на терасата на Центъра за модерно изкуство и библиотека в Бургас. Той е част от едноименната програма на фондацията, в която чрез различни похвати на изкуството и обучения могат да бъдат провокирани скритите сили и умения за израстване. Събитията на „Emprove“ са насочени в подкрепа на жени, станали жертва на емоционално или физическо насилие и травми.

Събитието е при вход свободен и ще премине в приятелска атмосфера, в която освен разговори с екипа от специалисти – психолози, треньори, артисти, гостите ще могат да се докоснат и до вълнуващи творчески послания. На събитието в Бургас, домакинствано от единствената по рода си общност на #ЖенитеSurvivors, ще има и специална музикална изненада – гласовете на България Ния Петрова /NIYA/ и Калоян Николов. Организаторите са подготвили и подарък за всеки гост – книга с подхода „Мога сама“.

След години, в които фондацията трупа опит и експертиза по отношения силата на жените да бъдат по-уверени, независими и можещи в личното и кариерното си развитие, „Emprove“ тръгва за първи път на турне под надслов „Мога сама“. В различни точки на България гражданите и местни специалисти – обучители, психолози и треньори – са добре дошли на събитията, в които екипът на фондацията ще споделя подхода си от изпробвани и доказани активности и упражнения. От стартирането си досега, турнето вече успешно е достигнало специалисти и широката публика на областите Кърджали и Пловдив.

Събитията в Бургас се осъществяват с подкрепата на „Асоциация Деметра“, „Американски център“ и Регионална библиотека „П. К. Яворов“.

Какво ще спечели България от пълноправно членство в Шенген?

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments