Владислав Панев разкри: Вълка падна жертва на войната между Пеевски и Доган!

Договорът на "Био майнинг", свързана с Румен Гайтански, за съвместно ползване на Държавно ловно стопанство "Искър" е прекратен

1
830
Владислав Панев
Владислав Панев. Снимка: Facebook

Прекратен е договорът на фирмата на Румен Гайтански „Био майнинг“ за съвместно ползване на Държавно ловно стопанство „Искър“. Това разкри в социалната мрежа Facebook Владислав Панев. И още:

„Прекратен е договорът на фирмата на Румен Гайтански „Био майнинг“ за съвместно ползване на Държавно ловно стопанство „Искър“. Когато атовете се ритат, вълците страдат. В случая падат жертва на войната между Пеевски и Доган.

Незаконният строеж на язовир Искър беше разкрит от мен преди точно 4 години. Оттогава се точат дела, които в крайна сметка постановиха събарянето на сградата. И то беше спряно със странно решение на Пернишкия окръжен съд, но крайният резултат е неминуем.

Няма как да изградим свободно, справедливо и проспериращо общество, ако едни са по-равни от други, понеже се ползват с политически протекции. Затова този казус и подобни на него са важни. И когато довчерашните ортаци воюват, това е полезен процес.“

Делян Пеевски разкри списък на „касиери“ с предполагаеми корупционни връзки в енергетиката

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments