Бургас ще остане без топла вода за няколко дни

Прекъсване на топлата вода в Бургас: Всички абонати на „Топлофикация“ без топлоснабдяване за четири дни

3
517
Жена се къпе с топла вода от душ
Топла вода, Снимка: Freepik.com

От 11 август до 14 август всички абонати на „Топлофикация“–Бургас ще останат без топла вода поради необходимостта от извършване на планирани ремонтни дейности. Топлоподаването ще бъде прекъснато от 00:00 часа на 11 август и ще бъде възстановено до 20:00 часа на 14 август. Ремонтът ще обхване главния топлопровод на града, което налага временното спиране на услугата.

Причини за прекъсването

Основната причина за временното спиране на топлоснабдяването е ремонтът на главния топлопровод в Бургас. От „Топлофикация“ обясняват, че тези ремонтни дейности са наложителни за подобряване на качеството на услугите и за осигуряване на надеждност и ефективност на топлоподаването в дългосрочен план. Спирането на топлата вода ще засегне всички домакинства и обществени обекти, които са свързани към топлопреносната мрежа на дружеството.

Извинение и призив за разбиране

В изявление до клиентите си, „Топлофикация“–Бургас се извинява за причинените неудобства и благодари за проявеното разбиране и търпение. Дружеството подчертава, че ремонтните дейности са планирани по начин, който да минимизира времето на прекъсването и да се гарантира, че услугата ще бъде възстановена в най-кратък срок.

Препоръки към абонатите

За да се подготвят за периода без топла вода, абонатите на „Топлофикация“ се съветват да предприемат следните стъпки:

Осигуряване на алтернативни източници на топла вода: Ако е възможно, може да използват електрически бойлери или други уреди за подгряване на вода.

Планиране на ежедневието: Препоръчително е да се организират дейностите, изискващи топла вода, преди началото на прекъсването или след възстановяване на услугата.

Информираност: Абонатите могат да следят за актуална информация и съобщения от „Топлофикация“–Бургас чрез техния уебсайт или канали за обслужване на клиенти.

Въздействие върху града

Това временно прекъсване на топлоснабдяването е очаквано да повлияе на ежедневието на много жители и предприятия в Бургас. Въпреки неудобствата, подобни ремонтни дейности са ключови за поддържането и подобряването на инфраструктурата на града.

„Топлофикация“–Бургас се ангажира да извърши необходимите ремонти възможно най-бързо и ефективно, за да се осигури безопасността и комфортът на своите клиенти. Надеждността на топлопреносната мрежа е от съществено значение за градската инфраструктура и за благополучието на жителите на Бургас.

Всички засегнати абонати се призовават за разбиране и търпение през този период на временни неудобства, с надеждата, че подобренията ще доведат до по-качествено топлоподаване в бъдеще.

Как предложените промени в Закона за семейните помощи за деца ще засегнат семействата в България

Абониране
Известие от
guest

3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Кочо
Кочо
1 месец по-рано

Още няма! Какво чакат? Всеки да провери дали има топла вода и да им натрупат кубици? Мишоци?

Гарибалди
Гарибалди
1 месец по-рано

Топлофикация Бургас, алчни свине. Още колко ще чакате бе кавали? Защо не я правите тази профилактика/ремонт зимата?

Георги
Георги
1 месец по-рано

Топлофикация Бургас са боклуци. Вече е 22 ч., какво чакат още в разгара на лятото? До 20 ч. щели да я пуснат. Друг път. Ще ги съдя!