Изпратили убиеца Генджов в Психиатричната болница в Ловеч

Днес трябва да бъдат разпитани свидетели и вещи лица по делото

0
164
Георги Генджов, който уби майка си Рада Гешева в Бургас
Георги Генджов. Снимка: Искра.бг

Георги Генджов, който уби по брутален начин собствената си майка в Бургас, е бил изпратен в Психиатричното отделение на затворническата болница в Ловеч. Това стана ясно днес в Бургаския окръжен съд, където делото трябваше да започне в 09:30 часа. То беше отложено за 12:00 часа, тъй като Генджов пътува от Ловеч и все още не беше стигнал Бургас. 

Адвокат Ваня Радиева заяви, че не е имала възможност да говори със своя клиент от разпоредителното дело насам, като последният път той е бил абсолютно неадекватен. По думите ѝ никой не е могъл да ѝ даде обяснение какво е наложило той да бъде преместен в Държавната психиатричната болница в Ловеч.

„Така или иначе по документи по делото е видимо, че има някакви разстройства на съзнанието, близко до шизофренията. Тепърва ще питаме вещите лица какво означава това“. 

Делото за убийството на 64-годишната Рада Гешева, извършено на 21 януари трябва днес да продължи по общия ред с разпит на свидетели и вещи лица в 12:00 часа. Те бяха предупреди да присъстват в залата, въпреки отлагането, като в противен случай може да им бъдат наложени глоби. 

Кога България ще получи обещаните нови и бързи влакове?

 

 

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments