Очакват се задръствания и забавяния по АМ „Тракия“: Кога и защо?

Балканската мотообиколка на сръбските рокери ще премине през магистралите „Тракия“ и „Европа“, което може да доведе до временни задръствания и забавяния

1
260
АМ "Тракия"
АМ "Тракия". Снимка: Искра.бг

На 9 август се очаква временно затруднение в движението по автомагистрала „Тракия“ в посока София поради приключването на балканската мотообиколка на сръбските рокери, съобщиха от МВР. Група от около 150 мотоциклета ще стартира своето пътуване от Китен в 8 часа сутринта и ще премине през околовръстното шосе на Бургас, насочвайки се към София и ГКПП-Калотина по магистралите „Тракия“ и „Европа“.

„Пътна полиция“ и Главна дирекция „Национална полиция“ /ГДНП/ отправят апел към всички граждани, които планират да пътуват по същото трасе, да проявят търпение и толерантност. При възможност се препоръчва да изберат алтернативен маршрут, за да избегнат евентуални задръствания и забавяния по време на мотообиколката.

Балканската мотообиколка е събитие, което привлича много внимание и участници от различни страни. Тази година, сръбските рокери ще завършат своята обиколка в София, което води до повишено натоварване на пътищата. За да осигури безопасността на всички участници в движението, „Пътна полиция“ ще предприеме необходимите мерки за регулиране на трафика.

Шофьорите, които планират своето пътуване по автомагистрала „Тракия“ в посока София утре са съветвани да следят актуалната пътна обстановка и да се съобразяват с указанията на полицията. Търпението и толерантността на пътя ще помогнат за гладкото и безопасно протичане на движението.

Георги Гвоздейков за техническите прегледи: Поддръжката е ключова

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments