Нови разкрития за връзката между Вълка и Доган

Владислав Панев направи нови разкрития в социалната мрежа Facebook за връзката Гайтански-Доган

3
1463
Владислав Панев
Владислав Панев. Снимка: Facebook

Владислав Панев направи нови разкрития в социалната мрежа Facebook за връзката между Румен Гайтански-Вълка и почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Публикуваме поста му без редакторска намеса:

„Големите далавери може да останат скрити много дълго, но изпаднеш ли в немилост всичко лъсва.

Антикорупционната комисия е намерила връзка между Вълка и Доган в усвояването на най-големия кредит в историята на държавната Българска банка за развитие. Знаете, че 150 милиона отидоха директно по сметката на Био майнинг (собственост на Румен Гайтански) срещу малка кърджалийска фирма. Парите така и не бяха върнати, а наскоро кредита бе продаден за 3.65 млн. лева.

От 4 години действам по разкриването на схемата, след като пуснах дрон и разкрих незаконния строеж на душата Био майнинг на язовир Искър. Той сега е в процедура по бутане.

Изглежда други 30 млн. от парите на ББР са отишли за погасяване на дълга на ТЕЦ Варна (собственост на Ахмед Доган тогава) към търговска банка Д. Оттам и връзката Гайтански-Доган.

Нямам никакво съмнение, че разкритията са резултат от войната в ДПС. Но трябва да са обеца на ухото за всеки, който се прави на тарикат на гърба на държавата. Следите остават. И рано или късно всички ще бъде проследено и извадено.“

Как ще бъдат похарчени 2.5 млрд. лв. български пари?

Абониране
Известие от
guest

3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Нови разкрития за връзката между Вълка и Доган […]

trackback

[…] Нови разкрития за връзката между Вълка и Доган […]

trackback

[…] Нови разкрития за връзката между Вълка и Доган […]