Част от София остава без топла вода: Причината – ремонтни дейности

За актуална информация относно извършваните дейности може да следите на уебсайта на "Топлофикация София" ЕАД или на телефон 0700 11111

1
6522
Душ слушалка, без топла вода, топлата
Спират топлата вода. Снимка: Pixabay

От днес до 16 август няма да има топла вода в карето между бул. „Симеоновско шосе“, ул. „Еньо Вълчев“, бул. „Св. Климент Охридски“ и бул. „8-ми декември“. Причината – извършване на планови ремонти, уточняват от „Топлофикация София“ ЕАД.

По време на планираните дейности ще бъде подменена амортизирана арматура по трасето, ще се извърши профилактика на топлопреносната мрежа и ще се въведат в експлоатация нови съоръжения с цел осигуряването на безавариен отоплителен сезон 2024/2025 г.

От днес до 14 август топлоподаването ще бъде спряно и в сградите в карето между ул. „Елисавета Багряна“, ул. „Гео Милев“, ул. „Благородна“, ул. „Л.В. Бетховен“, ул. „Едисон“, ул. „Кочани“, ул. „Христо Максимов“, ул. „Виница“, бул. „Ситняково“, бул. „Цариградско шосе“, ул. „Ал. Жендов“. Причината – изместване на магистрален топлопровод поради изпълнение на обект по възлагане на „Метрополитен” ЕАД: „Проектиране и строителство на участък от Трета метролиния от ул. „Шипка” през квартал „Слатина” до бул. „Цариградско шосе” с 6 метростанции по обособени позиции”.

За актуална информация относно извършваните дейности може да следите на сайта на дружеството или на информационния телефон 0700 11111.

Защо полицаи излизат на протест?

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments