UFC боецът Роман Долидзе пристига в Бургас, за да подкрепи Наско Джамбазов

Грузинският боец Роман Долидзе пристига в България, за да застане в корнера на Атанас Джамбазов по време на първата галавечер на BRAVE в Бургас, където българинът ще се изправи срещу Мохамед Саид Маалем

0
34
Роман Долидзе
Роман Долидзе. Снимка: BRAVE

На 24 август Бургас ще бъде домакин на първата галавечер от световната ММА организация BRAVE, а в главната среща на вечерта Атанас Джамбазов ще се изправи срещу Мохамед Саид Маалем. За този важен мач Джамбазов ще бъде подкрепен от UFC звездата Роман Долидзе, който ще застане в корнера му.

Роман Долидзе
Роман Долидзе. Снимка: BRAVE

Подкрепата на Роман Долидзе

37-годишният грузински боец Роман Долидзе, който е част от UFC, ще лети до Бургас, за да бъде в корнера на Джамбазов. Долидзе наскоро записа важна победа в октагона на UFC 303 срещу Антъни Смит, което го поставя в още по-голяма светлина пред феновете и професионалистите в ММА света.

Джамбазов, който има впечатляващ рекорд от 25 победи и 5 загуби, живее и тренира в Лас Вегас в залата Xtreme Couture. Там той работи с някои от най-известните имена в UFC, включително Роман Долидзе, Франсис Нгану и Александър Волков. Връзката между Джамбазов и тези бойци е изградена на силно приятелство и професионално уважение, което сега ги довежда до България за важния мач.

Присъствие на световните ММА мачмейкъри

Присъствието на Долидзе в корнера на Джамбазов е от изключително значение, тъй като събитието ще бъде наблюдавано от мачмейкъри на водещи ММА организации като BRAVE, UFC и PFL. Това предоставя допълнителен стимул за Джамбазов да покаже най-доброто от себе си в този двубой.

Първоначално в корнера на Джамбазов се очакваше да бъде бразилският боец Рони Маркес, но поради промени в плановете му, той няма да присъства на BRAVE 86. Въпреки това, подкрепата на Долидзе е повече от достатъчна, за да мотивира българина в предстоящата битка.

Важността на BRAVE Burgas

Събитието в Бургас не само че е първото за организацията BRAVE в България, но и представлява значим момент за българските фенове на ММА. Главната среща между Джамбазов и Маалем е очаквана с огромен интерес, а присъствието на Долидзе добавя допълнителен заряд към вечерта.

Министър Глушков към Ибаниес: Ти спечели сърцата на българите!

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments