Костадин Костадинов организира протест срещу „джендър-идеология“ в училищата, защитавайки децата на България

Лидерът на "Възраждане" призовава гражданите да се съберат в София, за да отстояват нормалността и семейните ценности срещу "джендър-идеологията"

0
56
Костадин Костадинов
Костадин Костадинов. Снимка: ПП "Възраждане"

Костадин Костадинов, лидерът на политическа партия „Възраждане“, отправи призив към всички граждани, които споделят неговите убеждения за защита на традиционните семейни ценности и децата, да се присъединят към протест в София. Протестът е насочен срещу опитите за налагане на т.нар. „джендър-идеология“ в българските училища и детски градини, които Костадинов нарича „античовешки идеологии“.

Протестът, организиран от Костадинов, ще се проведе в четвъртък от 18:30 часа на „триъгълника“ пред бившия Партиен дом. В своята публикация в социалната мрежа, лидерът на „Възраждане“ подчерта, че това не е партиен протест, а лична инициатива на гражданин, мъж и баща, загрижен за бъдещето на децата в България. Той призовава всеки, който споделя неговите виждания, да се присъедини към него в тази битка за защита на нормалността.

Костадинов остро осъди планирания протест в подкрепа на вето върху закон, забраняващ хомосексуалната пропаганда в образователните институции, наричайки го „нетърпима пропаганда“. Според него този протест е организиран от малка група хора, които искат да наложат своите възгледи върху обществото и да посягат върху „телата и душите на децата“.

„Време е да покажем, че България е нормална държава, и това никога няма да се промени“, заяви Костадинов в своето обръщение. Той призовава всички свои поддръжници да споделят неговия пост в социалните мрежи и да се присъединят към него в четвъртък, за да покажат, че семейните ценности и нормалността ще бъдат защитени.

Тази инициатива е важна стъпка в борбата срещу налагането на спорни идеологии в образователната система на България и Костадинов е решен да покаже, че има широко обществено недоволство срещу подобни инициативи.

„Присъединете се и участвайте в протеста, за да защитите децата и бъдещето на България!“, призова Костадин Костадинов.

Започва разработването на национален план за преодоляване на демографската криза в България

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments