Тежка катастрофа в района на Тетевен: Баща обвинява поп-фолк певица за инцидента с детето му

Бащата твърди, че автомобилът, предизвикал инцидента, е бил управляван от поп-фолк певицата Анелия

0
461
Катастрофа
Катастрофа. Снимка: Бояна Бояджиева

Тежка катастрофа на пътя София–Варна, в която пострада 7-годишно дете.

Вчера сутринта около 06:40 часа на главен път София–Варна в района на село Български извор, община Тетевен, се е случила тежка катастрофа, при която пострада дете. Според информацията от ОДМВР-Ловеч два леки автомобила са се сблъскали, а едното от семействата в катастрофата е пътувало с две деца на възраст шест и седем години.

По-тежко пострадалото дете е транспортирано спешно до болница в Плевен, където е оперирано. Лекарите са отстранили далака на детето, изрязали са част от тънкото черво и са се справили с множество травми, включително и значителна загуба на плът от левия крак. Другото дете и родителите са били прегледани в ловешката болница и освободени.

Бащата на пострадалото дете разказва за инцидента

Бащата на пострадалото дете споделя подробности за инцидента, описвайки как автомобил „Ауди“, движещ се с висока скорост, е връхлетял върху тях.

„Пътувайки със семейството ми – жена ми и двете ми деца, Филип на 7 г. и Кристиян на 6 г., в посока от София към Орешак, малко след Български извор, ме връхлетя автомобил „Ауди“, който се движеше много бързо…“, разказва той. В опит да избегне челен удар, бащата е направил маневра, но колата го е ударила в лявата задна врата, което е довело до излизане от пътя.

Възможно участие на поп-фолк певицата Анелия

Родителите на пострадалото дете твърдят, че в автомобила, причинил катастрофата, е била поп-фолк певицата Анелия.

„Никой от автомобила не дойде да попита как сме?! Страх ме е, че ще покрият случая! Детето ми е с опасност за живота!“, изразява възмущението си бащата.

Разследването продължава

На 17 август Анелия е имала участие в Шумен, което добавя допълнителни въпроси към случая. Полицията е образувала досъдебно производство и продължава разследването за установяване на причините и виновниците за инцидента. Родителите настояват за справедливост и изразяват притеснения относно възможността за прикриване на случая.

Спад в цената на суровия петрол: Как ще се отрази на горивата в България?

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments