Мъж от Челопеч е задържан за домашно насилие след жесток побой над приятелката си

32-годишен криминално проявен мъж от Челопеч е обвинен за причиняване на телесна повреда в условията на домашно насилие

0
82
Домашно насилие
Насилие. Снимка: Pixabay

Мъж от село Челопеч е бил задържан и привлечен като обвиняем за извършване на тежко престъпление в условията на домашно насилие, съобщиха от ОДМВР-София. След приключване на процесуално-следствените действия по досъдебното производство, което беше образувано в Районното управление в Пирдоп, 32-годишният мъж, който вече е с криминално досие, е бил обвинен за причиняване на телесна повреда съгласно чл. 129, ал.2, вр. чл. 129, ал.1 от Наказателния кодекс.

Разследването започна на 14 август, когато в РУ-Пирдоп постъпи информация, че жена от същото село е била настанена в болница в Панагюрище, след като е била пребита от партньора си. Веднага след сигнала, служителите на реда реагираха бързо и задържаха извършителя в полицейския арест.

След доклад в прокуратурата беше образувано досъдебно производство. В същото време, децата на пострадалата жена били настанени в център от семеен тип, за да се осигури тяхната безопасност.

След като 32-годишният мъж беше привлечен като обвиняем, мярката му за задържане била удължена до 72 часа. Със съдебно решение му беше наложена и постоянна мярка „задържане под стража“, като разследването по случая продължава.

Ефективни упражнения за облекчаване на хронични болки в ставите и мускулите

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments