БОЕЦ: Ще защитим правото си на свободни избори, като първата стъпка е отстраняването на Калин Стоянов

Протестът ще започне в 18:30 часа днес

0
85
БОЕЦ
Снимка: БОЕЦ - България Обединена с Една Цел, Фейсбук

В 18:30 часа тази вечер представители на БОЕЦ , граждански организации, политически партии и непримирими граждани излизат на протест пред Министерството на вътрешните работи с искане за оставката на Калин Стоянов. По този повод от организацията коментираха във Facebook:

„Ако тази оставка не е факт днес, то довечера Калин Стоянов, Пеевски, Борисов и мафията, които превърнаха държавата ни в заложник на техните зависимости, мафиотски схеми и интереси, ще разберат, че имаме нужната решителност да постигнем своята цел. Ще разберат, че гражданите сме готови за конкретни действия и няма сила, която да може да ни спре.

Категорично не желаем сблъсъци, насилие и ескалация на напрежението, ние няма да провокираме такива и няма да го допуснем. И категорично няма да отстъпим, ако служителите на Пеевски в МВР се опитат да ни спрат. Калин Стоянов и господарите му ще носят отговорност за последствията.

Ще защитим правото си на свободни избори, като първата стъпка е отстраняването на Калин Стоянов. Не по-малко важно е кой ще заеме поста на министър на вътрешните работи след това. БОЕЦ ще изискваме от институциите, политиците и партиите да бъде чут гласът на гражданите при избора на следващия министър, за да не се налага да продължим с протестите, ако бъде назначена следващата марионетка на мафията по модела “Гешев – Сарафов”.

Готови сме и да издигнем кандидатура, която има подкрепата на гражданското общество и притежава нужния интегритет, опит, морални и нравствени качества, и партийна независимост.

Гражданите имаме силата да водим и печелим битките си срещу мафията за свобода и справедливост. Призоваваме за максимално споделяне и подкрепа и довечера — всички пред МВР! Битката продължава! Тази вечер – 18:30 ч. – пред МВР: Вън Калин Стоянов и Пеевски от МВР!“

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments