Сдружението на сираците организира почивка на море за ученици от село Мечка

Целта на организираната инициатива е да интегрира и социализира децата от училището

0
24
Срещата
Срещата. Снимка: НССРБ

Националното сдружение на сираците в България, организира летен лагер на море в к.к. Албена за ученици от ОБУ „Христо Ботев“ с. Мечка, Плевенско. Целта на организираната инициатива е да интегрира и социализира децата от училището, които са от семейства с нисък социален статус и да им подари незабравими спомени и емоции от лятната ваканция.

В продължение на четири дни децата освен плажни емоции на морето и басейна на хотела, посетиха аквапарка и ползваха атракциони в курорта. Благодарение на БДЖ групата ученици и учители бяха извозени от Плевен до Варна и обратно, а ръководството на „Албена“ АД осигури почивката на малчуганите на база олинклузив в хотел „Орхидея“ к.к. Албена.

Председателят на НССБ, Слави Михайлов благодари на БДЖ, „Албена“ АД и добри хора, които осигуриха всички необходими плажни артикули за децата, раници, тениски, чехли и др., като всяко дете при разходките си разполагаше с лични средства за да си закупят, каквото си пожелаят, сподели Слави Михайлов.

Директорът на ОБУ „Христо Ботев“ с. Мечка, Цветислава Симеонова в знак на огромна признателност и благодарност подари картина на Маргита Тодорова, търговски директор на „Албена“ АД в присъствието на председателя на НССБ. Цветислава Симеонова сподели, че децата за първи път излизат от селото и ще помнят винаги този благороден жест към тях, тя запозна Маргита Тодорова с дейността на училището и получи уверение, че винаги може да разчита на подкрепата на „Албена“ АД, която през годините се е утвърдила като социално отговорна компания и в продължение на над 15 години традиционно подаряват летен отдих на деца в нужда в най-красивия курорт на България.

Тежки съмнения за корупция в „Морска администрация – Варна“?

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments