Костадин Костадинов: Еничарите са готови да изоставят България във всеки един момент!

Лидерът на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов написа пост в социалната мрежа Facebook, в който коментира посещението си в Русия

0
56
Костадин Костадинов
Костадин Костадинов. Снимка: ПП "Възраждане"

Лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов написа пост в социалната мрежа Facebook, в който коментира поведението на редица политици и общественици по време на неговото посещение в Русия. Публикуваме го без редакторска намеса: 

„Когато бях в Москва и споделях видяното там, в безсилието си еничарите имаха само един довод – като е толкова хубаво, защо не останеш там. Тъй като мисленето никога не е било силната страна на еничарите, те не осъзнават, че по този начин всъщност издават цялата си продажна антибългарска същност.

Така мислят те – готови са да изоставят България във всеки един момент, в който видят нещо, което е по-хубаво от нея. Това е техният начин на мислене, такъв е техният манталитет – предателски, отцеругателски, майкопродавски.

Когато ние, българите, видим място извън нашата Родина, което е по-хубаво от България, ние не емигрираме там, а правим така, че тук да стане по-хубаво от там.

Това е българският начин на мислене и манталитет.

Що се отнася до еничарите, за тях няма смисъл да се говори излишно. Еничарите не трябва да се обсъждат, а да се унищожават.“

Анализатор: Радев и Пеевски са двете страни на една и съща монета!

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments