Трагедия във Варна: Млад мъж се самоуби, скачайки от Аспаруховия мост

33-годишен мъж от Варна е скочил от Аспаруховия мост и е загинал на място

0
174
Аспарухов мост
Аспарухов мост. Снимка: Boris Nikolov, Фейсбук

Рано тази сутрин във Варна настъпи трагичен инцидент, когато 33-годишен мъж скочи от Аспаруховия мост и загина на място. Събитието се е случило около 06:30 часа, докато мъжът е бил в посока към квартал „Аспарухово“.

Мъжът е паднал на пътното платно под моста и е починал на място, съобщиха от полицията. Органите на реда продължават разследването на случая.

Аспаруховият мост, една от емблематичните конструкции на Варна, за съжаление не за първи път е сцена на подобни трагични инциденти. 

Този инцидент е поредното напомняне за важността на психическото здраве и необходимостта от подкрепа на хората, които преминават през трудни моменти. Психическите проблеми често остават незабелязани, докато не стане твърде късно. За хората, които изпитват тежки емоционални състояния, е важно да знаят, че има начини за помощ и подкрепа.

Препоръчително е всеки, който се сблъсква с психически трудности, да се обърне към специалисти по психично здраве или да потърси помощ от близки. Има множество национални и регионални линии за помощ, които предлагат безплатни и анонимни консултации.

Поредица за бързи кредити с адв. Богомил Йорданов: Как да се предпазим от капани в договорите

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments