Стефан Гамизов: Разпадът в България ще бъде неконтролируем

И това ще бъде дотогава, докато ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ искат да се сглобят помежду си, счита още експертът

0
58
Стефан Гамизов
Стефан Гамизов. Снимка: Stefan Gamizov, Facebook

Разпадът в България ще продължи да бъде неконтролируем. И това ще бъде дотогава, докато ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ искат да се сглобят помежду си. Тази теза разви в социалната мрежа Facebook експертът Стефан Гамизов. И още:

„Разпадът в България ще продължи да е неконтролируем, докато трите проруски и корупционни клана ГЕРБ, ДПС (Пеевски и Доган поотделно) и ПП-ДБ се обикалят във вещерско дебнене как да се сглобят с най-големи ползи за всеки един от тях и с колкото могат по-малка загуба от и без това погнусяващото възприятие за тях.

Радев ще изчерпи своята полезност за руснаците скоро, защото почти е изпълнил своята дестабилизираща и отклоняваща вниманието роля, като с Копейката създава страхове, които да оправдаят сглобяването на клановете на корупцията, която се дели по братски и с него от предните.

На руснаците им трябва “яка” сглобка в България, която да продължи успешно да опазва Турски Порок, Лукойл, както и цялото ни проруско държавно функциониране.
Нещо като управлението на Меркел в Германия 16 години, което подготви войната в Украйна и остави ЕС слаб във военно отношение – помните предполагам лазенето й пред Путин, Газпром и обезкървяването на германските въоръжени сили, както и катастрофата с мигрантите мъже-ислямисти основно.

Не си мислете, че сме маловажна малка провалена територия и държава.

България си остава единственото истинско предмостие на Русия в ЕС и НАТО, както и хибридно завладяна държава.

Дори Унгария на Орбан е по-малко стратегически важна.

Турски Поток прониква на територията на ЕС в България, а рафинерията на Лукойл трови целите Балкани със зависимости.

За прането на руски пари и контрабанда изобщо няма какво да пиша – ясно е като ден без облак на небето.

И така, бойкотирайте изборите на всяка цена!

Ние с тези на едно място вече не може да живеем и съществуваме!

Не може да ги спрете да се “сглобят” и да ви крадат, но може да ги направите нелегитимни и омърсяващи за съюзниците ни на Запад, което е последната ви възможност за легитимна съпротива!“

Ивайло Мирчев пита: Зависим ли е ГЕРБ от Пеевски?

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments