Божидар Божанов: Нашата цел е да се постигат резултати, а не да сеем разделения

Комисията по демографска политика отхвърли законопроекта ни, с който се въвеждат ограничения за работа с деца за осъдени за сексуални посегателства срещу непълнолетни, написа в социалната мрежа Facebook депутатът от ПП-ДБ Божидар Божанов.

0
14
Божидар Божанов
Божидар Божанов. Снимка: Facebook

Комисията по демографска политика отхвърли законопроекта ни, с който се въвеждат ограничения за работа с деца за осъдени за сексуални посегателства срещу непълнолетни. Това написа в социалната мрежа Facebook депутатът от ПП-ДБ Божидар Божанов. И още: 

„Комисията по демографска политика отхвърли законопроекта ни, с който се въвеждат ограничения за работа с деца за осъдени за сексуални посегателства срещу непълнолетни. Не прие и институционализирането на специализирана телефонна линия за подкрепа при онлайн тормоз, в т.ч. разпространение на материали, изобразяващи сексуални посегателства. Консервативните НПО-та също бяха против.

Ако бяхме популисти, сега щяхме да наскачаме и да сочим с пръст „защитниците на педофилите“, както се случва при други партии. Но вместо това ще работим да подобрим предложенията и да намерим подкрепа, за да постигнем резултат за закрилата на децата. Нашата цел винаги и във всичко е да се постигат резултати, а не да сеем разделения на всяка крачка. Това може и да носи лайкове, но не постига политически цели.

Чрез налични данни в регистри, в процеса на регистрация на трудовите договори, може да се осъществи превенцията на сексуални посегателства срещу деца. Електронното управление е инструмент, приложим във всички сектори – тази превенция е още един такъв пример.“

Благомир Коцев: Ръкавицата е хвърлена! Не минава и доброто за града!

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments