Ивайло Мирчев: Доган е баща на „феномена Пеевски“!

Той призова Доган да излезе и да разкаже за всички корупционни схеми на Пеевски

2
27
Ивайло Мирчев
Ивайло Мирчев. Снимка: Facebook, личен профил

Ахмед Доган е баща на „феномена Пеевски“. Това написа в социалната мрежа Facebook депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев. Той призова Доган да излезе и да разкаже за всички корупционни схеми на Пеевски, за да може да започне разследване срещу него. В противен случай разговор за бъдещето на България не бил възможен. Публикуваме коментара на Ивайло Мирчев без редакторска намеса: 

„На излизане от централата на ДПС Доган обеща да говори пред медиите в следващите дни. Един съвет: Ако наистина смята да каже нещо, нека започне от Пеевски. Доган е баща на „феномена Пеевски“. Да разкаже как го назначи, схемите му, корупционните практики, всичко, всичко, всичко. За да може да започне разследване на криминалните му действия.

В противен случай – ако ще слушаме общи приказки за фронт срещу Пеевски и али-бали, по-добре да си спести усилието.

България трябва да се отърве от Пеевски, който бетер от октопод е обладал всички институции и контролира ключови хора и процеси в страната.

Докато не отстраним Пеевски от обществено-политическата ни действителност никакъв разговор за бъдещето не е възможен, защото точно Пеевски корпулентно е запушил пътя към бъдещето на България.“

Илиян Василев за свалянето на сайтове от МВР: То бива бива диктатура, но тук прекрачиха всяка граница!

Абониране
Известие от
guest

2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Ивайло Мирчев: Доган е баща на „феномена Пеевски“… […]

trackback

[…] Ивайло Мирчев: Доган е баща на „феномена Пеевски“… […]