Петър Петров: Българското общество страда от грандиозна, манипулативна информация

Според него “Възраждане” понастоящем е единствената политическа организация, която се бори за независимостта на България

0
29
Петър Петров
Петър Петров. Снимка: "Възраждане"

“Борим се за опазване на българския суверенитет, за независимостта на България. Борим се за една по-сигурна среда, в която българите не просто да оцеляват, а да имат сигурност, законност и нормални доходи”.

Това заяви в студиото на “Панорама”, заместник-председателят на “Възраждане”, Петър Петров.

По отношение на внесеният от “Възраждане” Законопроект за регистрация на медиите и НПО-та, получаващи външно финансиране, за да лансират определени тези, Петров се аргументира като посочи, че в него изрично е упоменато, че лицата, които обхваща този закон са само и единствено тези, които разпространяват информация – медии и грантаджийски НПО-та. Също така, за да попаднат под ударите на закона, тези лица трябва да са получили финансиране, за да разпространят и пропагандират определени тези и това ги прави агенти на чуждестранно влияние.

“Българското общество страда от грандиозна, манипулативна информация, която му се поднася ежедневно. За да се противодейства на това е нужна промяна в законодателството. Единственото последствие за проводниците на чуждо влияние ще бъде, че те ще трябва да се обозначават като такива. По никакъв начин не се нарушават техни основни права и свободи”.

 

Според Петър Петров “Възраждане” понастоящем е единствената политическа организация, която се бори за независимостта на България. А да си независим днес е задължение, борба и отговорност. Най-вече – борба. Да си независим не е лесно и е нещо, към което трябва да се стремим всеки един ден”, заяви още Петров.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments