Трите грации на България ще блеснат на престижна гала в Испания

Боряна Калейн, Стилияна Николова и Елвира Краснобаева ще се състезават сред световния елит на художествената гимнастика на грандиозното шоу в Билбао

0
449
Боряна Калейн
Боряна Калейн. Снимка: Българска федерация по художествена гимнастика

Българските гимнастички Боряна Калейн, Стилияна Николова и Елвира Краснобаева ще вземат участие в 18-ото издание на престижната Международна гала по гимнастика Euskalgym 2024, което ще се състои на 2 ноември в Билбао, Испания.

Това събитие, което представлява истинско шоу, обединява най-големите таланти в света на художествената гимнастика, за да демонстрират уменията си пред публика. Гала спектакълът ще се проведе в град Баракалдо и ще привлече вниманието на феновете, като събере трите медалистки от Олимпийските игри в Париж – шампионката Даря Варфоломеев /Германия/, българската звезда Боряна Калейн и София Рафаели /Италия/.

Общо около 20 гимнастички ще участват в грандиозното събитие. Сред тях ще бъдат още икони на спорта като Алмудена Сид, Полина Березина, Милена Балдасари, Маргарита Колосов, Лиляна Левинска, Виктория Оноприенко, Екатерина Веденеева, Тереза Гороспе, Алба Баутиста и други, които ще представят зрелищни изпълнения, оставяйки публиката без дъх.

Габриела Димитрова спечели медал от Европейската купа по джудо

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments