Директни влакове между София и Русе: Вижте разписанието на БДЖ

БДЖ въвежда нови директни влакове по маршрута София–Русе с модерни германски вагони, с цел подобряване на обслужването и комфорт при пътуване

1
204
Влак
Влак. Снимка: БДЖ, Фейсбук, Архив

От 1 октомври БДЖ въвежда директни влакове по маршрута София-Русе-София с цел подобряване на обслужването на клиентите, пътуващи между столицата и Русе. Новите композиции ще бъдат оборудвани с четири новодоставени германски вагони, които осигуряват по-голям комфорт и удобство за пътниците.

Разписание на новите влакове

Директните влакове ще се движат по следното разписание:

Бързият влак № 4610 от София за Русе разпределителна ще тръгва от Централна гара София в 14:35 ч. и ще пристига в Русе в 22:03 ч..
Бързият влак № 4611 от Русе разпределителна за София Север ще заминава от гара Русе разпределителна в 06:06 ч. и ще пристига в гара София Север в 12:15 ч.. За придвижването до Централна гара София, пътниците ще могат да използват крайградски пътнически влак № 20264, който тръгва в 12:32 ч..

Анализ на ефективността

Движението на тези директни влакове ще бъде подложено на обстоен анализ в рамките на един месец, за да се оцени необходимостта и ефективността от тяхното въвеждане.

Билети и намаления

Билети за новите директни влакове могат да бъдат закупени от билетните каси в гарите, както и онлайн през системата за онлайн билетоиздаване на БДЖ: bileti.bdz.bg. Клиентите, които закупят билети за отиване и връщане, ще могат да се възползват от 20% намаление от редовната цена на билета.

За повече информация относно разписанията, пътниците могат да се информират от електронния пътеводител на официалния сайт на БДЖ, служителите на касите, гишетата „Информация“, както и на националния информационен телефон: 02/931 11 11.

НОИ разяснява условията за спиране и прекратяване на пенсия

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Директни влакове между София и Русе: Вижте разписаниет… […]