Студенти от УНСС ще стартират кариерата си със стаж в Столична община

Програмата ще стартира с „Юридическия факултет“ на университета от месец октомври

0
16
УНСС
УНСС. Снимка: University of National and World Economy (UNWE/УНСС), Facebook

В присъствието на кмета на София Васил Терзиев днес официално бе подписан Меморандум за сътрудничество за развитие на платена стажантска програма на Столичната община и Университета за национално световно стопанство /УНСС/.

Това е първата платена стажантска програма на Столичната община, която ще започне с „Юридическия факултет“ на университета от октомври.

Подписването на меморандум за партньорство и сътрудничество е една голяма стъпка към добрите ни отношения с УНСС, каза кметът на София Васил Терзиев. Той изрази надежда и други факултети да последват примера на Юридическия. Васил Терзиев посочи, че целта е да изградим модел, който ни позволява млади хора да се присъединят към екипа на общината.

„Вярвам в таланта, амбицията, възможностите, които имат младите хора. Развиваме общината като добър работодател и място, от което студенти да започнат своята професионална кариера“.

По думите на столичния кмет в Столичната общината има много правни казуси от всякакво естество, от които може да се научи много и да се получат важни знания. Работата е интереса, много отговорна и има отражение върху това в какъв град живеем. Колкото по-добре си свършите работата, толкова повече ще можете да видите позитивната промяна в града, подчерта Васил Терзиев в обръщението си към студентите.

Разкриват денонощни мобилни екипи за помощ на деца в риск

 

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments