Силен интерес към България на Tourism Expo Japan 2024

Министерството на туризма успешно представи България на престижното Tourism Expo Japan 2024, като българският щанд предизвика голям интерес

0
16
Изложението
Изложението. Снимка: Министерство на туризма

Министерството на туризма успешно представи България на престижното Tourism Expo Japan 2024, като българският щанд предизвика голям интерес и привлече стотици посетители, желаещи да открият възможностите за туризъм у нас.

На площ от 72 кв. м., по време на изложението в Токио, дестинация България бе представена в партньорство с Община Казанлък, Община Пловдив, Столична община ОП Туризъм, „Бохемия“ ООД и „Тандем Травел“ ООД.

Изложението предложи отлична възможност за директни срещи с представители на японската туристическа индустрия, което ще допринесе за изграждането на трайни партньорства и разширяване на сътрудничеството в сферата на туризма.

България отдава значително внимание на традиционно добрите взаимоотношения с Япония в сферата на туризма, а участието ни в Tourism Expo Japan 2024 засили видимостта на страната ни като привлекателна туристическа дестинация в Япония – Страната на изгряващото слънце.

Снежана Апостолова: 50 бебета са родени през 2024 година с помощта на общинския инвитро фонд

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments