Извършват ремонт на пейките на централната улица „Васил Левски“ в Търговище

Екипи на общинското предприятие „Флора“ в Търговище извършват ремонт на пейките на централната улица „Васил Левски“, в участъка между площадите „Свобода“ и „Независимост“

0
5
Ремонтът
Ремонтът. Снимка: Община Търговище

Екипи на общинското предприятие „Флора“ в Търговище извършват ремонт на пейките на централната улица „Васил Левски“, в участъка между площадите „Свобода“ и „Независимост“.

Служителите на „Флора“ изцяло подменят дървените части на пейките, включително и на тези, обграждащи дърветата на централната улица. Там, където е необходимо, се ремонтират и металните части на конструкциите.

Материалът, който се използва за новите пейки, е дъб. Той е устойчив на различни метеорологични влияния и е обработен и подготвен в работилницата на общинското предприятие.

През летните месеци бе извършен ремонт на над 700 пейки на територията на града. Дейностите включваха подмяна на счупени дъски и боядисване. Обновени бяха пейките в Източния парк, в парковете „Борово око“ и „Роден кът“, в градската градина в близост до Драматичния театър, около детски площадки, до Центъра за местни дейности и инициативи и други.

Губи ли България икономическата си свобода?

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments