Времето днес: Предимно слънчево, с температури до 28 градуса

Ще духа слаб южен вятър

1
15
Слънчево време, есен
Слънчево време. Снимка: Pixabay

Днес ще бъде предимно слънчево. Преди обяд на отделни места в котловините и низините ще има мъгла или ниска облачност, а след обяд от запад ще се появи разкъсана висока облачност, която ще се увеличава. Ще духа слаб южен вятър. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 23° и 28°, в София – около 24°. Атмосферното налягане ще продължи да се повишава и ще е по-високо от средното за месеца, прогнозират от Националния институт по метеорология и хидрология.

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 19°, на 2000 метра – около 12°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 21°-23°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 07:32 ч. и залязва в 18:55 ч. Продължителност на деня: 11:23 ч. Луната в София изгрява в 13:19 ч. и залязва в 21:39 ч. Фаза на Луната: два дни преди първа четвърт.

Днес ВМА отбелязва Европейския ден на донорството

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Времето днес: Предимно слънчево, с температури до 28 гра… […]