На крилете на културата: „България Еър“ подкрепя юбилейния „Синелибри“

„България Еър“ е официален превозвач на юбилейното издание на фестивала „Синелибри“

0
17
„България Еър“ превозвач на „Синелибри“
„България Еър“ превозвач на „Синелибри“. Снимка: „България Еър“

Националният авиопревозвач „България Еър“ за пореден път подкрепя българската култура като официален превозвач на едно от най-значимите международни кино-литературни събития – „Синелибри“, което тази година празнува десетото си юбилейно издание. Фестивалът ще се проведе в периода от 10 октомври до 3 ноември 2024 г. в седем български града: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Габрово и Стара Загора.

Фестивал с богата програма и международни гости

Тазгодишното издание на фестивала ще се проведе под мотото „Поезия безкрай“, посветено на годишнините на известни световни поети. В програмата са включени 67 кино заглавия, сред които 10 международни и над 50 национални премиери, 45 специални събития, галавечери на 11 държави и множество кино-литературни срещи и дискусии.

Фестивалът ще предложи и нов модул – „Рима и ритъм“, в който музиката, разглеждана като форма на поезия, ще бъде представена като част от паралелната програма.

Подкрепата на „България Еър“ за културата

„България Еър“ продължава дългогодишното си партньорство със „Синелибри“, като осигурява сигурен и комфортен транспорт за международното жури и официалните гости на фестивала. С ангажимента си към културата и изкуството, националният авиопревозвач демонстрира своята корпоративна и социална отговорност, като подкрепя културни инициативи и събития.

Авиокомпанията предоставя директни полети до редица европейски градове, които предлагат възможност за вълнуващи културни изживявания, като едновременно с това улеснява достъпа на любителите на изкуството до важни културни събития като „Синелибри“.

Повече информация за полетите и промоциите на „България Еър“ може да бъде намерена в раздел „Промоции“ на официалния сайт на авиокомпанията.

Парична гаранция за двама обвиняеми в схема за източване на театри

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments