Спецакция в Пазарджик в няколко направления: Има задържани

До момента са извършени проверки на около 450 човека и 380 МПС, 4 заложни къщи, няколко автоморги, пунктове за изкупуване на метални отпадъци, магазини и питейни заведения

0
112
Спецакция в Пазарджик
Спецакция в Пазарджик. Снимка: ОДМВР-Пазарджик

На територията на Област Пазарджик се провежда широкомащабна специализирана полицейска операция. В нея са включени полицаи от отдели и сектори в дирекцията, от полицейските управления в Пазарджик, Пещера, Велинград, Септември и Панагюрище, както и екипи на Зоналното жандармерийско управление в Пловдив.

Акцията протича в няколко направления, като основните са активно противодействие на престъпления свързани с избирателните права на гражданите, противодействие на разпространението на наркотични вещества и битовата престъпност. До момента са извършени проверки на около 450 човека и 380 МПС, 4 заложни къщи, няколко автоморги, пунктове за изкупуване на метални отпадъци, търговски обекти /магазини/ и питейни заведения.

В хода на полицейските действия са установени извършителите на общо 17 престъпления, част от които са притежаване на наркотични вещества, кражби, срязване на гумите на няколко автомобила, държане на алкохол без бандерол. В арестите на полицейските управления за срок от 24 часа са задържани 5 лица. Действията на полицейските органи ще продължат и през нощта.

ЕП: Демокрацията в Грузия е застрашена

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments