Щафета на доброто дава надежда за бъдещето на Станислава от Бургас

Станислава Ангелова е на 45 години е майка на три деца, на които иска да се радва още дълго време

0
60
Щафета на доброто
Щафета на доброто. Снимка: Facebook

„Щафетата на доброто дава надежда за бъдещето на Станислава“ е събитие на „Щафетата на доброто“, която е представлявана от ключови спортни клубове в община Бургас, които работят за бъдещето и добрият пример. Събитието се организира с основна цел събиране на средства. В него е предвидена част със спортно-развлекателен характер с организирани различни видове игри за малки и големи.

Станислава Петрова Ангелова на 45 години от град Бургас. Има прекрасно семейство и е майка на три деца, на които иска да се радва още дълго време. В началото на миналата година животът ѝ се преобърна след като разбира, че има злокачествен аденокарцином на шийката на матката.

След тотална хистеректомия, последващото лечение беше: четири курса химиотерапия, съчетана с 25 лъчетерапия. Последния 5 скенер, който е направен на 19 април, е отчел прогрес на заболяването. Има метастази в различни части на тялото.

В България онколозите не могат да приложат успешно лечение, затова Станислава се насочва към болница в Истанбул. Сумата за лечението обаче е непосилна за възможностите на нейното семейство и затова се нуждае от подкрепа при набирането на средства.

Благотворителното събитие ще се проведе на 13 октомври, неделя, от 16:00 часа на Плувен комплекс „Парк Арена ОЗК“. Инициативата ще има спортно-развлекателен характер с организирани различни видове игри за малки и големи.

Могат ли да бъдат ограничени фирмите, които паркират в центъра на Бургас?

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments