Подробности за трагедията край Български извор със загинало дете

Въведен е обходен маршрут

1
6574
Линейка
Линейка. Снимка: Искра.бг

Момче на 14 години е загинало на място при тежката катастрофа в село Българския извор, за която съобщихме преди броени минути. Злополуката е блокирала движението по пътя между София и Варна, предава „NOVA“.

Трагедията се е разиграла около 18:10 часа в селото. Според първоначалната информация моторист, който е преминавал по главния път, е блъснал двама младежи, съответно на 14 и 16 години, които са управлявали малки мотопеди. На място е загинал 14-годишният. Останалите двама участници в произшествието са били транспортирани в болница, като няма опасност за живота им.

По случая е било образувано досъдебно производство. Пътят е затворен напълно. В района се е образувало километрично задръстван, въведен е обходен маршрут: Сопот – Угърчин – Дерманци – Торос – път I-4 и обратно и се регулира от „Пътна полиция“.

Подгответе се! Зимните гуми излизат до 1200 лева, без да броим останалите разходи!

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Красс
Красс
4 часа по-рано

Продължавайте да пазите мотористите…..и да вметна преди да са се появили тези тъпаци и обвинят децата за виновни(може и така да е) при скорост 50 км в час,колкото е ограничението в населени места,няма как да се случи тази трагедия! Със сигурност олигофрена с мотора се е правил на мъж и е карал с висока скорост!!!!