Спортен клуб „Стар тийм“ триумфира на държавното първенство по кикбокс в Панагюрище

С 36 златни медала, „Стар тийм“ оглави комплексното класиране на шампионата по кикбокс в леките стилове на татами в Панагюрище

0
101
Найден Бакърджийски
Найден Бакърджийски. Снимка: БФ Кикбокс

Кикбоксьорите на спортен клуб „Стар тийм“ показаха впечатляващо представяне на държавното първенство по кикбокс в леките стилове на татами, което се проведе в зала „Арена Асарел“ в Панагюрище, съобщиха от БФ Кикбокс. Под ръководството на треньорите Иван Георгиев и Деница Миленкова, отборът триумфира с общо 120 отличия, включително 36 златни медала, 32 сребърни и 52 бронзови, което им осигури първото място в комплексното класиране.

Кикбокс
Кикбокс. Снимка: БФ Кикбокс

На второ място в класирането се наредиха състезателите на спортен клуб „Масару“, водени от треньорите Иво Деспотов и Стефан Костадинов. Те завоюваха 39 медала, от които 22 златни, 6 сребърни и 11 бронзови.

Третата позиция в шампионата бе заета от представителите на спортен клуб „Умай Радулов“, водени от треньора Борислав Радулов, с общо 33 медала /12 златни, 16 сребърни и 5 бронзови/.

Сред другите силни участници се наредиха СК „Ка Ел Кикбокс“ от Перник, а домакините от СК „Оптикс“ заеха петото място. Найден Бакърджийски от СК „Оптикс“ бе отличен с наградата за „най-техничен състезател“ на шампионата.

Подкрепа от местните власти и партньорства

Държавното първенство по кикбокс бе организирано в партньорство с Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, община Панагюрище и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Събитието събра на едно място едни от най-добрите български кикбоксьори, които се бориха за престижни отличия в различни стилове на татами.

Следващото предизвикателство – Европейското първенство

Националният ни отбор по кикбокс ще се изправи пред следващото голямо предизвикателство – Европейското първенство за мъже и жени, което ще се проведе в Атина, Гърция, от 2 до 10 ноември 2024 г. Българските кикбоксьори ще имат възможността да представят страната на най-високо ниво и да продължат успешното си представяне на международната сцена.

Поредица за бързи кредити с адв. Богомил Йорданов: Използват се „инкасатори“, които притискат хората да платят

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments