Ограничават движението в тръбата за Кулата на тунел „Железница“ на АМ „Струма“

От 08:00 до 18:00 часа движението в тунел „Железница“ на автомагистрала „Струма“ ще бъде ограничено за профилактика на осветлението

0
555
Тунел "Железница" на АМ „Струма“
Тунел "Железница". Снимка: Агенция "Пътна инфраструктура"

Движението в тръбата на тунел „Железница“ на автомагистрала „Струма“, в посока Кулата, ще бъде временно ограничено от 08:00 до 18:00 часа за извършване на профилактика на осветителната система. Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщи, че трафикът ще бъде пренасочен по обходен маршрут през пътен възел „Благоевград-юг“ при 97-ми километър на магистралата.

Шофьорите ще трябва да следват път I-1 София-Кулата като алтернативен маршрут, като от АПИ апелират за повишено внимание и стриктно следване на пътната сигнализация. Специален акцент се поставя на спазването на правилата за движение, за да се избегнат инциденти, като е строго забранено предприемането на рискови изпреварвания.

АПИ подчертава, че аварийните ленти на магистралите не трябва да се използват за по-бързо придвижване при натоварен трафик, тъй като това може да затрудни преминаването на специализирани превозни средства в случай на инцидент.

За актуална информация за пътната обстановка, гражданите и транспортните фирми могат да посетят интернет страницата на АПИ /www.api.bg/ или да се обадят на денонощния телефон 0700/ 130-20.

Атанас Пеканов: България рискува милиони евро по ПВУ заради забавяне на реформите

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments