Издирва се майка на две деца от София: Помогнете да я открием!

Биляна Петрова е изчезнала в района на Централни хали в София

3
518
Биляна Петрова
Биляна Петрова. Снимка: Angel Angelov, Фейсбук

Биляна Юлианова Петрова, майка на две малки деца, едното от които е кърмаче, е обявена за издирване. Тя е изчезнала на територията на София и последно е била забелязана в района на Централни хали. Биляна е на височина около 170 см, с черни дрехи и тъмносиньо яке с бежова пухкава яка. Косата ѝ е вързана на опашка.

Ако имате някаква информация или сте я видели, моля, незабавно се свържете с Ангел Ангелов на телефоните 0886773801 или 0882773800. Всяка информация може да бъде от ключово значение за бързото и безопасно откриване на Биляна.

Семейството и близките ѝ молят всички, които могат да помогнат, да споделят този призив в социалните мрежи, за да се увеличат шансовете тя да бъде намерена възможно най-бързо.

„Биляна Петрова е майка на две деца и всяка минута е от значение. Благодарим на всички, които ще разпространят информацията и ще помогнат за нейното намиране“, призова съпруга й.

Жените на ръководни позиции в България се увеличават

Абониране
Известие от
guest

3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Издирва се майка на две деца от София: Помогнете да я от… […]

trackback

[…] на младата жена, която е майка на две деца, е споделена над 20 0000 пъти във Facebook. До този момент за съжаление не е постъпила […]

trackback

[…] Издирва се майка на две деца от София: Помогнете да я от… […]