Зимни полети от Летище Варна: Свържете се със света чрез София, Истанбул и Виена

И през този сезон има голямо разнообразие от дестинации

0
29
Летище Варна
Летище Варна. СНимка: Община Варна

И тази зима Летище Варна, част от „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД, ще предложи разнообразие от полети за всички свои пътници и гости до интересни ключови дестинации, от които може да се пътува до всяка точка по света.

Националният превозвач Bulgaria Air предлага редовни полети от/до столицата София, като през делничните дни честотата на полетите е 3 пъти дневно. Освен връзка до София, полетите на националния авиопревозвач дават възможност и за множество удобни връзки в мрежата на авиокомпанията.

Turkish Airlines ще свърже Варна с ежедневни полети от/до летището в Истанбул /Турция/ – аеропортът, който предлага полети до над 300 дестинации в повече от 120 държави в 6 континента. Austrian Airlines ще изпълнява полети от/до австрийската столица Виена, като честотата през месеците ноември, декември и март е 6 дни в седмицата. От летището във Виена може да се пътува до повече от 190 дестинации на 4 континента.

Нискотарифният превозвач Wizz Air също продължава да изпълнява полети до Лондон Лутън /Великобритания/ – 5 дни в седмицата. Другите дестинации, до които ще оперира полети са: Берлин, Дортмунд, Меминген и Хамбург /Германия/ – 2 пъти в седмицата, както и до Айндховен /Нидерландия/ – 2 дни в седмицата, а до белгийския град Шарлероа полетите ще бъдат по 3 на седмица.

Israir ще оперират полети през зимата от Тел Авив /Израел/, благодарение на които туристи ще имат възможността да се възползват от забавленията на Българското Черноморие.

Румен Радев: Военновъздушните сили заслужават пълна подкрепа и ресурсно обезпечаване

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments