Прекратиха издирването на изчезналата Биляна Петрова: Открита е мъртва

Близки и приятели обявиха края на издирването със съобщение в социалните мрежи

2
3678
Мартин и Биляна
Мартин и Биляна. Снимка: Личен архив

Издирването на Биляна Петрова, която бе обявена за изчезнала в София, бе прекратено, след като жената била открита мъртва. Трагичната новина беше съобщена от нейни близки и съпруга ѝ Ангел Ангелов в социалните мрежи, където той сподели:

„Търсенето се прекратява! За съжаление закъсняхме и не успяхме да я открием навреме. Благодарим на всички.“

Биляна Петрова, майка на две малки деца, едното от които е кърмаче, бе обявена за издирване преди няколко дни, като последно е била забелязана в района на Централни хали в София.

Тялото на 31-годишната Биляна, която бе обявена за издирване на 15 октомври, бе открито в двора на църква в София. На мястото тече оглед, като присъстват екипи на Спешна помощ, полиция и криминалисти, които разследват обстоятелствата около трагедията.

Сигналът за изчезването на Биляна бе подаден от нейния съпруг, след като тя избягала от Център за психично здраве, разположен близо до Централните софийски хали. Вчера Юлианова се почувствала зле в дома си, докато била с приятелка, свекърва си и малкото си дете. Приятелката ѝ извикала Спешна помощ и тя била откарана в центъра с линейка, придружена от семеен приятел.

След като той напуснал кабинета за кратко, лекарят съобщил, че Биляна е избягала. Тялото ѝ е открито на около 750 метра от психиатричния център. Разследването продължава, като се изясняват всички обстоятелства около смъртта на Биляна.

Издирва се майка на две деца от София: Помогнете да я открием!

Абониране
Известие от
guest

2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Fhb
Fhb
2 часа по-рано

Щом е изчезнала и е намерена мъртва в района на нелегалните мигранти-престъпници, значи 100% са замесени! Ако беше се самоубила, щяха да я намерят за минути, щом толкова хора са я търсили. Полицията обаче никога няма да признае, че нелегалните са виновни. Вече има много примери как прикриват престъпленията им!

Кирчо
Кирчо
41 минути по-рано
Reply to  Fhb

Да те чакат специално жена която е с риск за самоубийство за да действат. Съболезнования , жалко за момичето