В Пловдив откриват Център за премахване на хроничната болка

На пациентите в ДКЦ II ще бъде изготвян индивидуален алгоритъм на лечение.

0
20
Център за премахване на хроничната болка в Пловдив
Хронична болка: ДКЦ II Пловдив

Център за премахване на хроничната болка ще бъде открит в ДКЦ II в Пловдив следващата седмица, съобщиха от пресцентъра на общината. Официалното откриване е на 22 октомври от 12:00 часа.

Центърът ще действа под мотото „Живот без болка“ и в него ще преглеждат водещи специалисти. Това съобщи управителят на здравното заведение д-р Валентина Костуркова. Част от екипа на центъра ще бъдат ортопедът д-р Николай Петков, неврологът д-р Татяна Ярославова, ревматологът д-р Марияна Желязкова и физиотерапевтите д-р Росица Узунова и д-р Атанас Попов.

На пациентите в Пловдив ще бъде изготвян индивидуален алгоритъм на лечение. Той може да включва интравенозна терапия и алтернативни методи, като плазмотерапия и физиотерапевтични процедури

Хроничната болка е сериозен здравен проблем, който засяга милиони по света. Тя влияе на само на физическото състояние на пациента, но и на психическото здраве, както и на общото качество на живот. В лечението ще бъдат внедрени най-новите методи и технологии, допълниха още от общината.

The Independent: Ето кои са 5-те български ски курорта за евтини зимни почивки

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments