Фатален спор: Мъж от Шумен пострада тежко

Задържан е 47-годишен местен жител

0
157
Бой, сбиване
Илюстративна снимка

Инцидент с побой между двама мъже в село Вехтово остави 35-годишен мъж от Шумен със сериозна телесна повреда, съобщиха от ОДМВР-Шумен. Сблъсъкът е станал около 20:00 часа вчера на улица „Балкан“, където между пострадалия и 47-годишен местен жител възникнал спор. Спорът бързо прераснал в скандал, който завършил с физическа саморазправа.

47-годишният местен жител е обвинен, че е нанесъл удари с ръце и крака на по-младия мъж, причинявайки фрактура на десния му глезен. Пострадалият е транспортиран в болница, където е установено счупването. Полицията е реагирала на сигнала и е задържала нападателя. По случая е започнато досъдебно производство по чл. 129, ал. 1 от Наказателния кодекс за причиняване на телесна повреда.

Инцидентът е тежък пример за това как ежедневните конфликти могат да прераснат в насилие. Според закона, при доказване на вина, причинителят на тежката телесна повреда може да понесе сериозни наказания. Важно е в подобни случаи пострадалите да получат адекватна медицинска помощ и правна защита, а извършителите да бъдат наказани съгласно закона.

Новият COVID-19 щам ХЕС в България: Как да разпознаем симптомите?

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments