Актриса за „Гунди – Легенда за любовта“: Това е филм за страст, чест и достойнство

Тя поздравява целия актьорски състав

1
3264
Официален плакат на филма Гунди
Официален плакат на филма Гунди. Снимка: Facebook

Актрисата Таня Денева поздравява целия актьорски състав на филма „Гунди – Легенда за любовта“. Тя сподели във Facebook и спомени за някои от колегите си:

„Това сме аз и Павката преди 11 години по време на снимките на един филм.

Тогава Павел Иванов беше едно много усмихнато и скромно момче, което припкаше като пале около всички ни. Наричаше ме Како Танче и постоянно питаше „Како Танче имаш ли нужда от това или онова …“. Всички задания и желания на режисьора и оператора изслушваше внимателно и отговаряше „Да бе, правим го!“ Сигурна съм, че именно тази готовност, отдаденост и решителност са те довели до ролята на Гунди. Пожелавам ти винаги да намираш сили в себе си, за да останеш такъв какъвто си!

Запознах се с Борис Славков далечната 2009-та в … един формат. Тогава той беше високо, слабо и много мълчаливо момче. Веднъж се прибирахме заедно в една маршрутка и някакъв наш разговор завърши с „Много искам да съм оператор в киното, но … адски е трудно и не знам дали ще успея“. Запомнила съм го, защото прозвуча много тъжно и на мен ми стана доста мъчно за него. Отдавна не бях гледала филм, в който операторът също е „разказвач“! Не само успя, а си един от най-добрите!

Аплодисменти за целия актьорски състав, без изключения! Поздравления за всеки един, който е част от „ГУНДИ – Легенда за любовта“!

На всичките си познати и приятели, привърженици на други отбори бих казала, че този филм не е точно само за Гунди, не е точно само за Левски. Това е филм за страст, чест и достойнство. Добродетели, които като че ли малко са позабравени днешни дни. Имах възможността да се сдобия с покани за гала премиерата в Арена, но като част от кино общността избрах да отида на кино и да си купя билет, защото знам колко е важна подкрепата по този начин. Отивайки на кино подкрепяте труда на хора, които нямат нищо общо с футбола. А и повярвайте – няма да съжалявате!“

До четвъртък вечер „Гунди – Легенда за любовта“ е отчел 160 599 зрители

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Кирил
Кирил
6 часа по-рано

Да си ебе майката Гунди