ИТН с първи коментар след резултатите: Бележим ръст и стоим стабилно

Тошко Йорданов и Станислав Балабанов благодариха на активните избиратели

0
20
Станислав Балабанов и Тошко Йорданов
Станислав Балабанов и Тошко Йорданов. Снимка: БТА

Партия „Има такъв народ“ /ИТН/ направи първи коментар веднага след излизането на предварителните резултати от екзит пол проучванията за предсрочния парламентарен вот. Според Тошко Йорданов активността на избирателите е по-висока от очакваното, а партията се е представила „изключително стабилно“ и бележи ръст на тези избори.

„Избирателната активност е по-висока, нека бъдем честни, много по-висока е от тази, която се очакваше. ИТН се представи изключително стабилно, на тези избори ние бележим ръст“, заяви Йорданов, като изрази благодарност към техните избиратели, които са излезли активно да гласуват през днешния ден.

„Това е начинът да се променят нещата в тази страна“, допълни той. Станислав Балабанов също благодари на избирателите и подчерта, че въпреки „цялостния разпад на политическата система“, ИТН остава устойчива партия, която има стабилна подкрепа от страна на гражданите.

„Оттук нататък ще изчакаме финалните резултати“, добави Балабанов, подчертавайки, че е твърде рано за коментари относно управление и коалиционни роли.

„Възраждане“: Очакваме окончателните резултати и благодарим на избирателите

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments