Без вода днес ще са части на Русе, Габрово, Ямбол и София

0
389
Вода
Вода. Снимка: Wikimedia commons

Спират водата в няколко града в страната, съобщиха от ВиК дружествата.

Заради ремонтни дейности без вода в Русе ще останат – ъгъла на ул. „ТЕЦ“ с бул. „България“, лея Възраждане – срещу бл. „Бисер“, алея „Освобождение“ 16, кв. „Средна кула“ – ъгъла на ул. „Къкрина“ с ул. „Велинград“.

Вода няма да има и на няколко места в Ямболско.

– к-с „Райна Княгиня“ 18;
– ул. „П-к Бакланов“ 8.

За Община Тунджа:

– с. Челник, с. Тенево.

За информация: 046/66-23-23 (денонощен) – дежурен диспечер.

Водата и в Габровско ще бъде спряна на няколко места. За извършване на аварийни ремонти без вода от 9:00 до 17:00 часа, ще останат ул. „Съгласие“ и кв. „Бойката“.

Водоснабдяването в някои части на столицата също ще бъде спряно. Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Тодор Каблешков“ в кв. „Манастирски ливади – изток“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

– ул. „Тодор Джебаров“ от ул. „Тодор Каблешков“ до № 51-53, магазин „Лидл“ на ул. „Тодор Каблешков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тодор Джебаров“, пред бл. 135а.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Арх. Йордан Миланов“ в ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

– ул. „Арх. Йордан Миланов“ от ул. „Вишнева“ до ул. „Кръстю Сарафов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Арх. Йордан Миланов“ №30.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Иванянско шосе“ в кв. „Изгрев“ в гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

– ул. „Иванянско шосе“ от ул. „Стефан Стамболов“ до ул. „София“;

– ул. „Стефан Стамболов“ от ЖП прелез до завод за Минерална вода-Банкя и вилна зона „Бели брег“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Рудозем“ ъгъла с ул. „Слънчев бряг“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ловджийска“ в с. Бусманци се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

– ул. „Родината“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Татарски път“ и ул. „Ловджийска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ловджийска“ ъгъла с ул. „Родината“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments